Productinformatie: BePure Rodeo bank 3-zits Cognac


BePure Rodeo bank 3-zits Cognac
Bekijk grote afbeelding


€999,00

BePure Rodeo bank 3-zits Cognac

Bankstel 'Rodeo' 3-zits Cognac

Kleur: Cognac

Materiaal: 70 % leder; 30% polyester

Afmetingen: 274 cm breed; hoogte: 78 cm; armhoogte: 68 cm; zithoogte: 45 cm en zitdiepte: 60 cm.

Prijs: € 999 voor de 3-zits - Deze is te bezichtigen in onze showroom te Deventer! - Uit voorraad leverbaar!

Tevens beschikbaar in een 2,5 zit voor € 849

Onze prijs is inclusief GRATIS bezorging!

De Rodeo bank van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze 3-zits bank is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living. De poten zijn van zwart metaal. De zithoogte is 45 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuningen is 68 cm. 


Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. 

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.