Kopen & betalen bij Teakplaats.nl

Bij Teakplaats.nl kunt u op een veilige manier meubelen of woonaccessoires online bestellen; maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Ceintuurbaan 209 in Deventer!

Bij online bestellingen op de website van Teakplaats.nl kunt u op de volgende manieren betalen:
- Ideal
- Normale bankoverschrijving
- Mister Cash (België)
- Grote bestellingen (welke niet met de reguliere pakketdienst verstuurd kunnen worden) kunnen ook vaak bij aflevering CONTANT op per PIN betaald worden.
De inzetbaarheid van deze betaalwijze is afhankelijk van de transporteur. Betalen bij levering dient met ons in overleg afgesproken te worden. Voor vragen kunt u contact opnemen per mail of op 0570 763 763.

- In onze winkel kunt u CONTANT of per PIN betalen.


Levertijd

De levertijden van meubelen en woonaccessoires variëren. Teakplaats.nl levert veel producten uit eigen voorraad (zoals bijvoorbeeld teak eettafels en woonaccessoires), maar uiteraard kunnen wij niet alles op voorraad houden.
Wilt u weten wat de levertijd is van een bepaald product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@teakplaats.nl of per telefoon op 0570 763 763!


Bezorgkosten

Bestellingen boven de € 199 worden GRATIS thuis bezorgd!

- (Meubel) Bestellingen boven de € 199 worden altijd GRATIS geleverd.

- De bezorging wordt (standaard) door 1 persoon uitgevoerd. Bij zware artikelen dient u hulp te bieden bij het tilwerk. Bezorging is geen montage!

- Montage & extra hulp (bij zware goederen) is tegen meerprijs bespreekbaar.


Verzendtarieven voor pakketten (woonaccessoires)

- Kleine bestellingen welke verstuurd kunnen worden met de pakketdienst (tot 30 kg) verzenden wij voor € 7,99 per bestelling. Indien u meerdere producten besteld, dan betaalt u slechts 1x de verzendkosten van € 7,99. (Let op! U dient zelf het tarief 'Pakketpost' te selecteren).

Woonaccessoires van het merk BY-BOO & Brix verzenden wij in geheel Nederland GRATIS! 


De bezorging

- Kleine bestellingen (zoals woonaccessoires) versturen wij met een pakketdienst (zoals DHL of Packs).

- Bij grote bestellingen (die niet met de pakketdienst kunnen) maken wij een een bezorgafspraak met tijdsindicatie.

- De chauffeur komt standaard alleen. Bij grote en zware producten is eigen hulp van u noodzakelijk. Indien dit niet mogelijk is, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.