Teakplaats.nl in Deventer levert teak meubelen voor outlet prijzen!

Teak is nooit goedkoop! Alleen op www.teakplaats.nl vindt u kwaliteit voor outlet prijzen.

Teakplaats.nl is meer dan alleen een online winkel!

Wij hebben namelijk een fysieke winkel aan de Ceintuurbaan 209 in Deventer. In deze winkel tonen wij de hoogtepunten van onze teak collectie. Tijdens uw bezoek kunt u direct uw bestelling plaatsen of zelfs direct uw product(en) meenemen. Alle fysieke producten in de winkel zijn namelijk direct beschikbaar. Zo proberen wij bijvoorbeeld massieve teak eettafels in de meest gangbare afmetingen op voorraad te houden.

Wij werken samen met importeurs van alleen het beste teakhout uit Indonesië. Onze fysieke of online winkel kent een snelle levertijd, rechtstreeks vanuit onze winkel of vanuit het centrale magazijn van 1 van onze importeurs. Doordat wij snel uit voorraad kunnen leveren en niet investeren in dure kantoorpanden, showrooms en personeel, kunnen wij u de beste prijs aanbieden. Eettafels, salontafels, stoelen, servieskasten, boekenkasten, tv-meubels, bureaus, bijzettafeltjes… Allemaal gemaakt van een super kwaliteit teakhout. En…  voor de allerlaagste prijs!

Daarnaast biedt Teakplaats.nl meer mogelijkheden dan de reguliere meubelwinkel.
Wilt u bijvoorbeeld een eettafel in een specifieke afmeting naar wens? Dan is dat mogelijk! Onze meubelmaker kan standaard tafel afmetingen voor u aanpassen naar een (kleinere) afmeting naar wens.
Of heeft u een eigen ontwerp voor bijvoorbeeld een teak kast, dressoir of TV meubel? Ook dit is mogelijk!
Door onze directe samenwerking met fabrieken in Indonesië kunnen wij maatwerk leveren! Houdt hierbij altijd wel rekening met een langere levertijd.

Naast teak verkopen wij ook meubelen van de duurzame hardhout soort acacia. De acacia meubelen vindt u in de populaire meubelprogramma's Amoa, Denver en Iron.

Daarnaast verkopen wij een uitgebreid trendy assortiment woonaccessoires van het merk BY-BOO. In onze winkel kunt u de hoogtepunten van de BY-BOO collectie bekijken en eventueel direct meenemen! In onze winkel hebben wij BY-BOO poefs, krukjes, tapijten, kussens, stoelen en salontafels beschikbaar, waaronder de populaire ronde BY-BOO Bowl salontafel, gemaakt halve metalen bol + gerecycled hout. Alle producten van BY-BOO verzenden wij GRATIS in heel Nederland!

Eerst kijken, dan kopen? Kom gerust langs in onze teak winkel aan de Ceintuurbaan 209 in Deventer! U kunt natuurlijk ook direct via de website bestellen. Wij bezorgen in heel Nederland en België. Bekijk hier de betaalmogelijkheden en verzendtarieven. Voor vragen kunt u ons 7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur telefonisch bereiken op 0570 763 763!

www.teakplaats.nl is een handelsnaam van handelsonderneming de Weerd (KvK 08219910).

Teakplaats.nl: wij bewijzen dat kwaliteitsteak betaalbaar kan zijn!